Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: Nora Lorek/TT

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Därför var toaletterna avstängda

Vid det här tillfället var toaletterna avstänga på grund av att någon hade stoppat ner flaskor i toaletterna, som gjorde att det blev stopp i avloppet, skriver Shanaz Hasan, Park- och naturförvaltningen.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

till William 11 år, 3/8

William 11 år undrar varför toaletterna på Drottningtorget och vid Domkyrkan var avstängda när han behövde använda dem. Anledningen är att stadens offentliga toaletter inte alltid används för de ändamål de är till för. Vid det här tillfället var toaletterna avstänga på grund av att någon hade stoppat ner flaskor i toaletterna, som gjorde att det blev stopp i avloppet. Eftersom toaletterna är kopplade till en gemensam så kallad stam så drabbas alla toaletter av stopp, även om bara en toalett blockeras. Flaskorna satt dessutom så till att personalen som sköter renhållningen inte kunde nå dem. För att lösa problemet fick skötselentreprenören beställa slamsugning. Vi beklagar att detta drabbade dig William.

På Göteborgs Stads webbplats goteborg.se under rubriken ”Hitta offentliga toaletter” finns samlad information om offentliga toaletter i staden.

Shanaz Hasan

teknisk förvaltare, Park- och naturförvaltningen, Göteborgs Stad