Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Därför är vi många kommunikatörer

Vi har många kommunikatörer i Göteborgs stad av flera skäl. Det går inte att jämföra med andra kommuner, skriver Yvonne Lind.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik till Maj53, 10/9

Jag håller verkligen med om att kommunen behöver spara på ett vettigt sätt, och tycker du har flera goda förslag. Jag vill främst bidra med ett par klargöranden med anledning av ditt stycke om kommunikatörer, då ditt inlägg tyder på att du saknar kunskap om hur vi är organiserade och arbetar.

För det första vill jag understryka att antalet har att göra med organisationen; eftersom staden har många förvaltningar och bolag, precis som du skriver, finns också fler kommunikatörer. Att jämföra med andra kommuner är därför inte särskilt rättvisande. Av samma anledning går det inte att "slå ihop" informationsområden. Och för det tredje kan jag garantera att vi arbetar elektroniskt. Väldigt lite av analog produktion finns kvar. Dock kräver digital produktion lika mycket arbete och omsorg som den analoga.

Om du vill veta mer om vad en kommunal kommunikatör gör är du välkommen att kontakta mig. GP har mina uppgifter.

Yvonne Lind

stolt kommunal kommunikatör