Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

                Bild: Langhjelm
Bild: Langhjelm

Bygg i Överåsparken

Självklart är det känsligt att bygga i Överåsparken, men hjälp då till att hitta alternativa lösningar på äldrevårdsbehovet, skriver Leif Björkman.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Det är med många hårda ord och delikata insinuationer som advokat Svante Thorsell vill stoppa äldreboendet på den lilla ”plätten” i hörnan av den så kallade Engelska Parken intill Villa Överås. (Se artikel på GP Debatt 2/5). Självklart är det känsligt ur många synvinklar, inte minst då utsikten från radhuset hos advokaten riskerar att bli skymd.

Självklart måste alla få andas den friska luften vid Danska vägen, men hjälp då till att andra äldre får chans till detta på någon annan av stadens ytor!

Wallenstam har i alla fall till skillnad från Göteborgs kommun ansträngt sig för att komma med en möjlig lösning på äldrevårdsbehovet på grund av att Vasahemmet inte uppfyller dagens krav på moderna lokaler.

Leif Björkman

spekulant på boplats i fantastiska Vasahemmet