Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Stefan Berg

Bedrövligt agerande av klackarna

Att låta "dräggen" fortsätta med sin kultur att härja och dra fram på läktarna kommer inte att gynna fotbollen, skriver signaturen "Mycket var bättre förr".

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Bevittnade tyvärr derbyt mellan ÖIS och GAIS för sista gången. Hade med mig pappa på 82, hans granne från äldreboendet som kommer från Kalmar och systersonen vars pappa arbetar som polis. Det blev en trist tillställning som vi var på väg att lämna flertalet gånger på grund av klackarnas (som säger sig representera lagen) eldhärjande i form av bengaler och pyroteknik.

Pappa som tycker att det mesta var bättre förr fick medhåll från övriga "riktiga" supportrar på långsidan av arenan. Grannen från Kalmar blev förskräckt och påstod sig aldrig ha sett eller hört något liknande. Systersonen satt något betänksam, visste inte vad han skulle tycka.

Skanderandet från klackarna angående "snutjävlar" och "fotbollsmördare" fick mig att må illa. Att racka ner på en hel yrkeskår som inte gör något annat än att försöka göra sitt jobb är helt oacceptabelt. Är det några som är fotbollsmördare så är det klackarna från respektive lag.

Som sagt, det var sista gången jag bevittnade eländet. Att låta "dräggen" fortsätta med sin kultur att härja och dra fram på läktarna kommer inte att gynna fotbollen. Jag hoppas och tror att du som läser det här och precis som jag är en sann och trogen supporter bojkottar deras framfarande och sitter hemma tyst i 2x45 minuter. Sorgligt och bedrövligt...

Mycket var bättre förr