Be Fourcade ta över som skidskyttechef

Låt inte coronaviruset måla all framtid i svart, skriver Jan A.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS
|

Nu satte coronaviruset ett snabbt slut på i stort sett alla vinteridrotter innan finalerna avslutades. Tråkigt för alla intresserade, var och en inom sin favoritgren, men ett klokt beslut för framtiden. Samtidigt får respektive förbund lite extra tid för kommande säsongs planeringar. Vad vore bättre för Skidskytteförbundet än att ta kontakt med Martin Fourcade och förhöra sig om ett jobb som ledare/tränare för våra skidskyttar?

På intervju-frågan om hans framtid blev väl svaret lite öppet. Med hans framgångar i spåret och med bössan i handen skulle han nog ha stora möjligheter att lyfta våra fantastiska tjejer och killar till de nivåer som Wolfgang Pichler var på väg att nå.

ANNONS

Låt inte coronaviruset måla all framtid i svart, vi kommer att övervinna denna olycka och se fram mot en ny sommar med efterföljande vit vinter och våra skidskyttar på pallen i varje tävling.

Jan A

ANNONS