Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Basbehov går före kultur

Inte förrän behovet av bland annat mat, dryck, sömn, trygghet med mera är tillfredsställt kan man njuta av GWO:s förnämliga konserter, skriver Magnus Andersson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik till Leif Lundin, 2/1

Leif Lundin lyckas i sitt försök till svaromål kring kultur blanda ihop både äpplen, päron, linbanor, GWO, och värmepannor.

Inget ont om GWO, de gör en förnämlig insats, men om man ska hårddra det så är en orkester lyxkonsumtion.

Jag föreslår att Leif studerar Maslows behovshierarki. Då kanske han inser att inte förrän behovet av bland annat mat, dryck, sömn, trygghet med mera är tillfredsställt kan man njuta av GWO:s förnämliga konserter.

Pengar som slarvas bort på onödiga linbaneprojekt kan vi vara överens om är onödiga utgifter. Men om kulturen i stället ställs mot saker som skola, vård och omsorg, eller tillräckligt med poliser för att säkerställa allas vår trygghet, då kanske valet blir svårare i verkligheten även för Leif?

Magnus Andersson