Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Alla vägar bär till Rom – nästan inga till Sahlgrenska

Finns det något viktigare att skylta till än ett sjukhus, som dessutom är ett stort komplett sjukhus med stort upptagningsområde, skriver ”Sjukt dåligt”.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Vi har blivit remitterade till Sahlgrenska Universitetssjukhuset och måste åka dit från Falkenberg. Det är inte lätt att hitta rätt om man inte är göteborgare, för skyltningen är erbarmlig i så gott som hela stan – speciellt om du kommer söderifrån.

Noterade att skyltningen till till exempel Åby travbana är klart bättre!

Lyckligtvis är våra resor inte akuta, utan vi har gott om tid om inte trafiken sätter käppar i hjulet eller vägarbeten plötsligt stänger av vägen som exempelvis vid Lackarebäcksmotet.

Finns det något viktigare att skylta till än ett sjukhus, som dessutom är ett stort komplett sjukhus med stort upptagningsområde? Det kan gälla liv eller död och alla är ju stressade när olyckan varit framme.

Sjukt dåligt