Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Ann-Sofie Hermansson. Bild: Robin Aron

Återvinn Soffan!

Den socialdemokratiska bänken i riksdagen behöver förstärkning av en rakryggad och modig politiker, skriver signaturen M.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Vid de senaste valen har jag lagt min röst på ett borgerligt parti efter att tidigare röstat på Socialdemokraterna och någon gång före detta Folkpartiet. I dag vet jag inte längre var jag står. Det kan bli knepigt i nästa val. En sak vet jag ändå: Landet behöver tydligare och starkare politiker som inte pudlar eller backar för minsta lilla utan erkänner egna eller sitt partis misstag, rättar till utan dröjsmål och rensar upp där otydligheter i lagstiftningen vållar problem för medborgarna.

Vi ska kunna ställa höga krav på våra folkvalda och omvänt. En sådan rakryggad och modig politiker finns till exempel här i Göteborg. Denna färgstarka kvinna skulle kunna göra stor nytta i riksdagen i den i dag aningen bleka Göteborgsbänken.

Hon har i och för sig inget emot att köra sopbil, läser jag i GP, men detta är resursslöseri. S, återvinn Soffan!

M