Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Återigen pengar i sjön

Visst är det konstigt att det alltid finns mer pengar till projekt och ombyggnationer som oftast blir mycket dyrare än beräknat, men inte till våra äldre och barn! skriver Inger Fransson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Återigen har Göteborgs politiker lyckats med konststycket att slösa bort skattemedel på ytterligare ett mycket tveksamt kollektivtrafikprojekt – Linbanan! För att inte tala om den Göteborgska "Hallandsåsen" Västlänken.

77 miljoner kronor och mer ska det bli vare sig linbanan blir av eller ej. Pengar som hade behövts inom äldrevården och barnomsorgen. Båda dessa verksamheter lider som bekant brist på resurser, personal, lokaler med mera samt måste spara pengar ... med allt vad det innebär för både personal, boende och barnen.

Visst är det konstigt att det alltid finns mer pengar till projekt och ombyggnationer som oftast blir mycket dyrare än beräknat, men inte till våra äldre och barn!

Inger Fransson