Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Kristin Lidell
Bild: Kristin Lidell

Änggårdens hospice är ett fantastiskt boende

På Änggårdens Hospice finns den mest underbara och kompetenta personal man kan tänka sig, som gör allt för att få livets sista tid så ljus och meningsfull som möjligt, skriver signatur WS.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Jag har haft förmånen att få tillbringa min sista tid i livet på Änggårdens Hospice.

En stiftelse som möjliggjorts bland annat genom frikostiga gåvor från Gunnar och Märta Bergendahls stiftelse samt gåvor från Ernstömgruppens Ulla och Gerard Hoboms stiftelse. Stort tack till dessa!

Ett fantastiskt positivt boende som jag haft möjlighet att få uppleva från insidan. Här får man verkligen en specialiserad palliativ vård med inriktning på livskvalitet, värdighet och fin kontakt med personalen, inte enbart för patienter, utan även för anhöriga, när som helst på dygnet.

Byggnaden ligger i en vitsippsbacke samt har en vacker innemiljö med ljusa allrum med konst och många olika krukväxter. Även städningen sköts perfekt.

Den mest underbara och kompetenta personal man kan tänka sig, som gör allt för att få livets sista tid så ljus och meningsfull som möjligt.

Hjärtevarmt tack!

WS