Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Få koll på speltipsen inför fotbolls-EM

Nu är det inte långt kvar tills avspark för det efterlängtade europamästerskapet i fotboll. I den här artikeln kollar Odds.se närmare på de olika höjdpunkterna att ringa in i kalendern och var den som vill spela på matcherna kan hitta speltips.

Som bekant blev det aldrig något fotbolls-EM under 2020 och länge var det oklart om det skulle kunna bli av i år med. Efter mycket om och men är det snart dags för avspark och vi är knappast ensamma om att vara taggade till tänderna. Inte minst sett till att blågult har en riktig supertrupp att stoltsera med.

Sveriges första match

Fredagen den 11 juni klockan 21.00 ljuder visslan och fotbolls-EM 2021 kickar igång med ett möte mellan Turkiet och Italien. Det svenska landslaget får däremot vänta tills måndagen den 14 då vi ställs mot det fruktade Spanien – landet som tillsammans med Tyskland har plockat hem flest EM-guld.

Hur det kommer att gå för våra svenska hjältar återstår givetvis att se, men redan nu finns det flera bettingsidor som delar med sig av sina odds. Även om Spanien är de stora favoriterna i mötet så bedöms blågult ha goda chanser att gå vidare i gruppspelen. Men för att göra det, måste de först besegra Slovakien och sedan Polen.

Viktiga datum att ringa in i kalendern

Sveriges första match spelas den 14 juni klockan 21.00 i ett möte med Spanien. Sportintresserad eller inte, det vore vansinne att missa den. Därefter får den svenska truppen möjlighet att vila upp sig lite inför matchen mot Slovakien, som äger rum den 18 juni klockan 15.00. Till skillnad mot kampen mot Spanien, ser vi på förhand ut att klara av Slovakien utan större problem, inte minst efter blågults lysande insats i matchen mot Finland.

Därefter dröjer det ytterligare fem dagar innan det är dags för de svenska hjältarna att visa (och använda) framfötterna igen. Den 23 juni klockan 18.00 är det nämligen dags att möta Polen. Redan nu kan den som vill höja spänningen läsa mer om betting på fotbolls EM och lägga sina först bett.

Som det ser ut nu bedöms Sverige att ha bäst chans att vinna, vilket kanske inte heller är särskilt förvånande. Även om det är den första gången som de svenska herrarna ställs mot Polen i en EM-match, talar historiken för en svensk seger. Den svenska truppen har nämligen inte förlorat mot Polen på 30 år och då i en vänskapsmatch.

Då spelas finalmatcherna

Om Sverige går vidare i gruppspelen gäller det att verkligen glänsa i de tuffa finalspelen som spelas mellan den 26 juni och den 11 juli. Men oavsett om blågult når hela vägen hit så finns mycket gott att hämta för sportälskaren i den här perioden.

Som bekant inleds finalspelen med åtta stycken åttondelsfinaler, som i år spelas mellan den 26 juni till den 29 juni. Därefter är det dags för fyra stycken kvartsfinaler, som pågår mellan den 2-3 juli. Sedan sänds de två semifinalerna klockan 21.00 den 6 och den 7 juli innan det är dags för den stora finalen den 11 juli klockan 21.00.

Nu håller vi tummarna för att blågult plockar sin första EM-medalj, för visst är det äntligen dags?