Storslam för Göteborg i Årets Frisör

Göteborg har Sveriges bästa frisörer och plockade hem inte mindre än fem förstaplatser av sju möjliga i tävlingen Årets Frisör. Alireza Mousavi från salong Quomodo blev Årets Frisör för andra året i rad.

ANNONS
|

Det finns tusentals frisörer i Sverige – en handfull av de allra bästa finns i Göteborg.

Under Årets Frisör-gala i Stockholm, vilket är något av ett inofficiellt frisör SM, tog göteborgska frisörer hem inte mindre än fem förstaplatser av sju möjliga kategorier.

Alireza Mousavi, som till vardags arbetar på salong Quomodo i Vasastan i Göteborg, blev för andra året i rad Årets frisör och Årets dam.

– Det känns underbart att få möjligheten att dela med sig av sitt arbete och helt fantastiskt att vinna och kunna inspirera andra frisörer. Jag hade ett budskap med mitt arbete och det känns som att det nått fram till juryn och andra i branschen, sade han när han tog emot priset.

ANNONS

LÄS MER:Alireza från Göteborg är Sveriges vassaste frisör

LÄS MER:NK Frisör slår igen efter 20 år

Alla vinnare

Årets Frisör: Alireza Mousavi, Quomodo, Göteborg

Årets nykomling: Lisa Hillén, Gro Hår och Skägg, Göteborg

Årets dam: Alireza Mousavi, Quomodo, Göteborg

Årets herr: Sessili Jering, Salung Guld, Göteborg

Årets team: Salong Guld, Göteborg

Årets avantgarde: Min Ji Nam, Hårgänget, Stockholm

Årets Frisörföretag: Headon, Malmö

Källa: Frisörföretagarna

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP Ekonomis Alexander Piauger blickar ut i den finansiella världen och kommer med aktuella spaningar och lästips.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS