Sportkedjans satsning – öppnar outletbutik i Nordstan

Stadium satsar på Nordstan och öppnar en ny outletbutik i Femman.
– Ett oslagbart centralt läge med mycket liv och rörelse, säger säger Markus Enebrink, ansvarig för butiksdriften inom Stadium Outlet, till Market.

ANNONS
|

I september nästa år planerar Stadium att öppna en ny outletbutik i Göteborg. Det rör sig om en 1 900 kvadratmeter stor lokal på nedre plan i Femman i Nordstan.

Med den nya etableringen kommer Stadium Outlet att ha 63 butiker i Sverige, Finland och Norge.

Utöver den planerade butiken i Nordstan finns kedjans koncept i en butik på Södra Hamngatan i Göteborg, i Sisjön, samt vid Bäckebol köpcenter.

– Stadium Outlet fortsätter sin stabila tillväxt trots den annorlunda tid vi haft under pandemin. Femman i Nordstan blir en klockren etablering för oss. Ett oslagbart centralt läge med mycket liv och rörelse, säger Markus Enebrink till Market.

ANNONS

LÄS MER:Sportkedjan lägger ner satsning i Nordstan – efter ett halvår

Lade ner satsning i Nordstan efter ett halvår

Bara för en månad sedan meddelade Stadium att man skulle lägga ner en annan satsning i Nordstan. Det rörde sig om konceptet Sneakers Point, som bara hann vara öppet i ett halvår innan beskedet om nedläggning.

– Det stämmer att vi genomför en nyöppning i lokalen under december månad. Sneakers Point kommer av olika anledningar att läggas ner som koncept och lokalen i Nordstan kommer konverteras till en Stadium Pulse som är ett koncept med träning/running i fokus, sa Daniel Löfkvist, operativ chef och vice vd för Stadium, till Market då.

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP Ekonomis Alexander Piauger blickar ut i den finansiella världen och kommer med aktuella spaningar och lästips.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS