Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Piloter för fraktplan ämnade för drabbade områden i Kina använder skyddsdräkt sedan utbrottet a Coronaviruset.  Bild: Cheng Min
Piloter för fraktplan ämnade för drabbade områden i Kina använder skyddsdräkt sedan utbrottet a Coronaviruset. Bild: Cheng Min

SAS förlänger resestoppet till Kina

Flygbolaget SAS väljer att förlänga stoppet av avgångar till Kina fram till i slutet av mars.

På grund av virusutbrottet i Kina väljer flygbolaget SAS att förlänga stoppet av resor till och från Shanghai och Peking till och med den 29 mars, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Säkerheten för våra passagerare och anställda är alltid vår högsta prioritet. På grund av situationen i Kina kopplat till Coronaviruset väljer SAS att förlänga perioden av inställda resor till och från Shanghai och Peking fram till den 29 mars", skriver SAS i ett pressmeddelande.

Utbrottet av Coronaviruset förändrar dock inte SAS avgångar till Hongkong, uppger flygbolaget.

"Hongkong kommer att betjänas som planerat, och SAS kommer fortsätta övervaka situationen i dialog med kinesiska myndigheter", fortsätter flygbolaget i pressmeddelandet.

För de passagerare som reser till, från eller via Hongkong finns möjligheten att frivilligt lägga om bokningen eller efterfråga återbetalning.

Din ekonomi i det nya ekonomiska läget

Elen, maten, bränslet och bolånet – allt väntas bli betydligt dyrare. GP Fokus är Göteborgs-Postens specialbevakning av det nya ekonomiska läget.

Du hittar alltid de viktigaste nyheterna, guiderna och reportagen på:

GP Fokus | Din Ekonomi