Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Piloter för fraktplan ämnade för drabbade områden i Kina använder skyddsdräkt sedan utbrottet a Coronaviruset.  Bild: Cheng Min
Piloter för fraktplan ämnade för drabbade områden i Kina använder skyddsdräkt sedan utbrottet a Coronaviruset. Bild: Cheng Min

SAS förlänger resestoppet till Kina

Flygbolaget SAS väljer att förlänga stoppet av avgångar till Kina fram till i slutet av mars.

På grund av virusutbrottet i Kina väljer flygbolaget SAS att förlänga stoppet av resor till och från Shanghai och Peking till och med den 29 mars, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Säkerheten för våra passagerare och anställda är alltid vår högsta prioritet. På grund av situationen i Kina kopplat till Coronaviruset väljer SAS att förlänga perioden av inställda resor till och från Shanghai och Peking fram till den 29 mars", skriver SAS i ett pressmeddelande.

Utbrottet av Coronaviruset förändrar dock inte SAS avgångar till Hongkong, uppger flygbolaget.

"Hongkong kommer att betjänas som planerat, och SAS kommer fortsätta övervaka situationen i dialog med kinesiska myndigheter", fortsätter flygbolaget i pressmeddelandet.

För de passagerare som reser till, från eller via Hongkong finns möjligheten att frivilligt lägga om bokningen eller efterfråga återbetalning.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.