Piloter för fraktplan ämnade för drabbade områden i Kina använder skyddsdräkt sedan utbrottet a Coronaviruset.
Piloter för fraktplan ämnade för drabbade områden i Kina använder skyddsdräkt sedan utbrottet a Coronaviruset. Bild: Cheng Min

SAS förlänger resestoppet till Kina

Flygbolaget SAS väljer att förlänga stoppet av avgångar till Kina fram till i slutet av mars.

ANNONS
|

På grund av virusutbrottet i Kina väljer flygbolaget SAS att förlänga stoppet av resor till och från Shanghai och Peking till och med den 29 mars, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Säkerheten för våra passagerare och anställda är alltid vår högsta prioritet. På grund av situationen i Kina kopplat till Coronaviruset väljer SAS att förlänga perioden av inställda resor till och från Shanghai och Peking fram till den 29 mars", skriver SAS i ett pressmeddelande.

Utbrottet av Coronaviruset förändrar dock inte SAS avgångar till Hongkong, uppger flygbolaget.

"Hongkong kommer att betjänas som planerat, och SAS kommer fortsätta övervaka situationen i dialog med kinesiska myndigheter", fortsätter flygbolaget i pressmeddelandet.

ANNONS

För de passagerare som reser till, från eller via Hongkong finns möjligheten att frivilligt lägga om bokningen eller efterfråga återbetalning.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS