Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Wyatt Crusick stänger sin taqueria i Linnéstaden.
Wyatt Crusick stänger sin taqueria i Linnéstaden.

Populär taqueria i Linné lägger ner

Taco-restaurangen Little Meats lägger ner efter fem år på Olivedalsgatan. Ägaren Wyatt Crusick ska istället satsa på nya projekt.

2014 öppnade Little Meats upp portarna på Olivedalsgatan – för att erbjuda göteborgarna tacos med hemlagade majstortillas, frijoles, churros och margaritas.

– I San Fransisco där jag kommer ifrån finns en stor mexikansk population, och "taquerior" finns det flera hundra av. Jag är uppvuxen med den maten och hade väntat i flera år på att någon skulle öppna ett ställe med "äkta" taco här, men det hände aldrig. När vi skulle öppna restaurang ville jag ha en enkel meny, med god mat av färska råvaror. Taco var den mat jag saknade mest hemifrån och helt enkelt det som passade bäst in i idén om vad vi ville erbjuda, har grundaren Wyatt Crusick tidigare berättat för Göteborgs-Posten.

LÄS MER: Rätten: Carnitas på Little Meats

Fem år senare stänger den välrenommerade och, enligt användare på Tripadvisor och Facebook, uppskattade restaurangen dörrarna.

"Dags fokusera på andra projekt"

"Det är med tungt hjärta vi meddelar att Little Meats, efter fem år, kommer stänga dörrarna för gott. Vi har, med enorm stolthet, ägnat oss helhjärtat åt att servera Göteborg den bästa möjliga versionen av den mat vi älskar, men nu är det dags för oss att fokusera på andra områden, andra projekt" skriver restaurangen på Instagram och tackar i samma inlägg Göteborg för "a great run"

Taquerian håller öppet till 21:a december. Vad som händer i lokalen därefter är i skrivande stund oklart.

LÄS MER: Wyatt drevs av längtan efter riktig tacos

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.