Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/3

& Other Stories kommer till Göteborg

Göteborgs innerstadsshopping fortsätter att växa. Nu tar ännu ett märke plats i centrum.

De senaste åren har flera stora märken som Zara Home, Michael Kors, sminkkedjan Sephora och Chanel etablerat sig i Göteborg. Och ännu fler är på gång.

H&M är i full färd med att bygga två nya butiker för sina märken Arket och Afound. Även modejätten Hugo Boss är på väg till stan.

H&M öppnar inte bara Arket och Afound framöver i Göteborg, nu kan GP berätta att de även ska öppna den första & Other Stories i stan.

Tar över Indiskas lokaler

Märket som startades 2013 har 62 butiker runt om i världen, de finns bland annat i Italien, Kuwait, USA och Spanien sedan tidigare. Kedjan säljer bland annat kläder, skor, smycken, smink och väskor. Göteborgsbutiken blir den fjärde i Sverige.

Butiken kommer att ligga på Kungsgatan 37 i det så kallade Meethshuset. På adressen har Indiska legat till nyligen. Butiken kommer att vara på 900 kvadratmeter fördelade på två våningar. Öppningen kommer att ske till våren.

– Göteborg är en charmig stad med en inspirerande musik- och modescen som vi ser fram emot att vara en del av. Vi längtar efter att möta våren på västkusten och bjuda in fler modeintresserade kunder till vår kreativa värld, säger Sanna Lindberg, Managing Director på & Other Stories i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Internationell modejätte satsar i Göteborg

LÄS MER: Klädjätten flyttar in i banklokalerna i Brunnsparken

LÄS MER: Klädjätten öppnar butik på Kungsgatan

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.