Nätet förde dem samman

ANNONS
|

För drygt ett år sedan hade både Oskar, 32 år, och Madelene, 31 år, tröttnat på att vara singlar.

På varsitt håll i Borås respektive Göteborg betalade de för medlemskap på dejtningsajten Mötesplatsen och började leta.

–Det fanns inget annat naturligt sätt för mig att träffa tjejer. Jag har inte så många singelkompisar och krogen kändes som ett passerat kapitel, säger Oskar.

En kväll förra hösten hittade han Madelenes profilsida. När Madelene samma kväll upptäckte att han hade varit inne på hennes profil blev hon nyfiken och skickade ett meddelande. Hon fastnade för att han verkade så ärlig och rak.

ANNONS

–Oskar hade inte några stajlade bilder och han skrev att han gillade att vara ute i naturen. En annan detalj var att han gillade frågesporter, och det gör jag också, säger Madelene.

När de skickat meddelanden i några dagar bestämde de sig för att ses. Det blev en dejt på Universeum, middag och en sväng på Liseberg. Första dejten varade i 23 timmar. Efter tre månader flyttade de ihop och nu har de varit tillsammans i lite drygt ett år.

Utan nätet tror de inte att de hade mötts, för de umgicks i helt olika kretsar. De hade nog dessutom inte varit lika öppna om de hade träffats genom bekanta eller på något uteställe, tror Oskar.

–På nätet lämnar man ut sig själv mer och ser lite andra sidor hos den andra personen.

/TT

ANNONS