Libero återkallar Libero Nursing Pads med omedelbar verkan

Amningskuporna Libero Nursing Pads återkallas med omedelbar verkan, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Återkallelse gäller samtliga produkter från konsument, lager och butik.

ANNONS
|

Det är limmet i kupornas självhäftande tejp som orsakar problemet. På vissa kupor, som sätts fast på insidan av bh:n, har limmet i den självhäftande tejpen bildat små klumpar som sedermera lossnat.

Om ett barn skulle råka svälja klumpen är det i sig ofarligt, men skulle den råka hamna i barnets luftvägar kan det få ”allvarliga konsekvenser”, skriver bolaget.

Enligt Libero har enligt deras vetskap ingen kommit till skada till följd av amningskuporna. Bolaget skriver också att produkten kommer i och med detta sluta att säljas.

LÄS MER:Mensreklam med Bianca Ingrosso fälld hos RO

LÄS MER:Elva åtalas för insiderbrott kopplat till Göteborgsbank

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS