Jessie Sommarström tips: Så får du billiga råvaror att smaka allra godast
Att matpriserna har höjts behöver inte enbart vara negativt. Det kan också vara ett sätt att återupptäcka billiga råvaror – som man med enkla knep kan få att lyfta rejält smakmässigt.
– Alla rotfrukter kan man i princip behandla som kött, säger Jessie Sommarström, Årets Kock 2022.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.