Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

I fjol försökte folk på flera håll att lämna in sina deklarationer via dörrspringor hos Skatteverket, vilket naturligtvis inte var så lyckat. Bild: ANDERS WIKLUND / TT
I fjol försökte folk på flera håll att lämna in sina deklarationer via dörrspringor hos Skatteverket, vilket naturligtvis inte var så lyckat. Bild: ANDERS WIKLUND / TT

Fler lådor för pappersdeklaranter

De allra flesta deklarerar digitalt. Men för alla som personligen vill lämna in sin självdeklaration på papper öppnar Skatteverket nu ett gäng tillfälliga brevlådor över hela landet.

I fjol försökte folk på flera håll att lämna in sina deklarationer via dörrspringor hos Skatteverket, vilket naturligtvis inte var så lyckat.

"Nästan 90 procent av alla privatpersoner deklarerar digitalt och bland dem som deklarerar på papper postar de allra flesta sin deklaration. Men vi vill göra det enklare även för dem som vill komma direkt till oss. Därför öppnar vi tillfälligt brevlådor på ett antal kontor de två sista veckorna", säger Anna Sjöberg, deklarationsexpert på Skatteverket, i ett pressmeddelande.

Det handlar om ett 60-tal kontor med brevlådor för inlämning dygnet runt, från den 16 april fram till slutdatumet den 2 maj. På Skatteverkets övriga servicekontor kan man lämna in sin deklaration när de är öppna.

Här kan du lämna in deklarationen dygnet runt

Här finns brevinkast som är öppna 16 april–2 maj:

Alingsås: Sveagatan 8H

Borås: Torggatan 23

Falköping: Stora Torget 5

Göteborg (Rosenlund): Hvitfeldtsgatan 15

Göteborg (Västra Frölunda): Frölunda torg

Kungälv: Uddevallavägen 1

Lidköping: Fiskaregatan 4 A

Mariestad: Kungsgatan 6

Skövde: Skolgatan 1

Uddevalla: Västerlånggatan 18

Vänersborg: Kronogatan 12

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.