Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nya vd:n Susanne Ehnbåge och avgående vd:n Fabian Bengtsson

Fabian lämnar vd-stolen

Fabian Bengtsson lämnar över vd-stolen i familjeföretaget Siba till Susanne Ehnbåge, i dag vice vd. Fabian Bengtsson fortsätter som styrelseordförande i hemelektronikkedjan.

- Alla bolag behöver en förändring och efter tretton år i samma tjänst har jag sett en tydlig positiv förändring och utveckling i såväl Sibas lönsamhet som hos min efterträdare. Nu är tiden mogen för nästa fas, säger Fabian Bengtsson i ett pressmeddelande.

Skiftet på vd-stolen äger rum den första september.

- Jag är glad och stolt över att få förtroendet att leda Siba framåt. Det har funnits en personlig målbild för mig att hela tiden utvecklas under den tid jag har arbetat för Siba och senaste tiden har målsättningen blivit allt tydligare och konkret, säger Susanne Ehnbåge, i dag vice började 2003 på Siba som marknadsutvecklare. Två år senare blev hon e-handelsansvarig och 2007 marknadschef. Sedan april 2011 har hon arbetat som vice vd.

- Jag kommer att ta tillvara på den långa historik som finns i bolaget men ser även en stor potential och många möjligheter i att stärka Siba inom alla försäljningskanaler, säger Susanne Ehnbåge i ett pressmeddelande.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.