Att stoppa pengar i en spargris varje månad är ett klassiskt sätt att spara pengar. Har du andra tips på hur du får pengarna att räcka? Chatta med GP och dela med dig av dina tips.
Att stoppa pengar i en spargris varje månad är ett klassiskt sätt att spara pengar. Har du andra tips på hur du får pengarna att räcka? Chatta med GP och dela med dig av dina tips. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Chatta med GP: Vilka är dina bästa spartips?

Hur gör du för att spara pengar när nästan allting blir dyrare och räntorna stiger? Tar du cykeln till jobbet, äter matlåda eller har en köpfri månad? Under tisdagen chattade läsarna med GP:s ekonomireporter. Här är deras bästa tips.

ANNONS
|

LÄS MER:60 enkla spartips – så stärker du din privatekonomi

LÄS MER:Chefekonomen om krisen: ”Det är skört läge nu”

LÄS MER:Historiskt låg tillväxt av bolån

LÄS MER:Fem punkter: Därför kostar det så mycket med mat nu

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP Ekonomis Ida Johansson förklarar och analyserar privatekonomi och kommer med aktuella spaningar och lästips.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS