Blå Stjärnan bygger specialistsjukhus i Mölndal

Blå Stjärnans nya specialistsjukhus i Mölndal kommer att bli den största smådjurskliniken i Sverige.

ANNONS
|

Tillsammans med Castellum håller Blå Stjärnan just nu på och utvecklar och ska bygga det största specialistsjukhuset för smådjur i Lackarebäck i Mölndal.

Sjukhuset som ska bli tre våningar högt och 7 000 kvadratmeter stort, kommer att innehålla avancerad medicinsk praktik, djurvälfärd och djurskydd för hundar, katter, gnagare, reptiler och fåglar.

Det blir ett av Blå Stjärnans fyra regionsjukhus och ska öppna hösten 2024.

– Vi hjälper dagligen sjuka och skadade sällskapsdjur från hela landet. I våra nya lokaler kommer vi att kunna utöva trygg, effektiv och specialiserad vård, säger Christina von Dorrien, vd för Blå Stjärnans Djursjukhus, i ett uttalande.

ANNONS

Det nya djursjukhuset kommer också att innehålla en grön innergård med möjlighet för hundrastning och rekreationsytor för personalen.

LÄS MER:Pandemihundar lyfter försäkringsbolag

LÄS MER:Så undviker du att din hund får kennelhosta

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP Ekonomis Alexander Piauger blickar ut i den finansiella världen och kommer med aktuella spaningar och lästips.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS