Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Babyworld kommer fortfarande kunna lösa in presentkort och garantier från gamla Big baby. Bild: FREDRIK SANDBERG / TT
Babyworld kommer fortfarande kunna lösa in presentkort och garantier från gamla Big baby. Bild: FREDRIK SANDBERG / TT

Babybutiker i Göteborg får ny ägare

Babyworld meddelar att man köper upp Big baby, där tre butiker i Göteborg ingår. Babyworld säger dock att kunder som köpt varor eller har presentkort hos gamla Big Baby kan vara lugna.

Big babybutikerna i Sisjön, Backaplan och på Kasserntorget byter nu namn till Babyworld då den sistnämnda köpt upp Big baby. För den som har köpt varor hos Big baby och oroar sig över garantier eller den som har ett presentkort så meddelar Babyworld att man kan vara lugn.

– Vi kommer ta hand om alla våra gamla kunders ärenden vare sig det gäller reklamationer, garantier eller presentkort, säger Susanne Frisk, biträdande butikschef på Babyworld Sisjön.

Babyworld meddelar att Big babys kunder kan förvänta sig ett större sortiment med nya varumärken och att utbytet av loggor, skyltar och påsar kommer ta lite tid. Även Big Babys webbutik har nu blivit Babyworld.

– Vi är väldigt positiva till det här och tror det kommer bli ett lyft. Vi får ett samarbete med en bra webbutik och kan erbjuda fler produkter, säger Frisk.

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.