Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Vi vill lyssna på allas röster

Lisa Loeb har reagerat på att jag sagt att “Alliansen alltid lyssnar när det är resursstarka grupper i samhället som ropar högt”. Tyvärr har hon uppfattat det som en kritik mot det medborgerliga engagemanget för bostäder i Björkekärr. Inget kunde vara mer fel, skriver Emmali Jansson (MP).

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Replik

till Lisa Loeb, 4/9

Min kritik riktar sig inte mot engagerade grannar. Min kritik riktar sig mot Alliansen, som glömmer de stadsdelar där de flesta tjänar ganska lite pengar.

Som politiker måste vi se till vad vi tror är bäst för hela staden. Vi kan inte bara lyssna på de som skriver brev till oss politiker, utan också ge en röst åt de som inte gör sig till tals i de formella kanalerna och kommande generationer.

De synpunkter som kommit fram i Björkekärr är intressanta. Jag har sett problem med planerna där, bland annat att en del naturmark föreslås att bebyggas. Vi rödgröna partier kommer att driva på för att utöka naturreservatet vid Delsjön till att även omfatta Härlanda tjärn. Hur vi ställer oss till själva byggplanerna behöver vi fundera lite mer på.

Jag är glad för ert engagemang och har lyssnat på er i Björkekärr.

Emmali Jansson (MP)

ordförande byggnadsnämnden