Viktor Wahlberg och Johan Hammerlid har fest på Pustervik ikväll för att samla in pengar till LoveNepal.
Viktor Wahlberg och Johan Hammerlid har fest på Pustervik ikväll för att samla in pengar till LoveNepal.

De vill att du ska festa med gott samvete

På torsdagskvällen kan du gå på fest, se bra band och dansa hela natten med gott samvete. På Pusterviks massiva insamlingsfest går entrén oavkortat till välgörenhet.

ANNONS
|

Hej JohanHammerlid! Du och Viktor Wahlberg arrangerar Pusterviks stora insamlingsfest på torsdagen.Vilka är ni?

- Jag är sångare och låtskrivare i bandet Huset och driver kollektivet Rudeboi somjobbar med event, film och musik. Min kollega Viktorär dj, klubb- och konsertarrangör.

Vad samlar ni in pengar till ikväll?

- Vi samlar in pengar till LoveNepal, en svensk organisation som jobbar mot barnsexslaveri i Nepal.

Varför just till LoveNepal?

- Deras arbete är livsviktigt, bokstavligen talat. Men det är också för att vi tycker att det borde uppmärksammas mer. Barnsexhandel är tveklöst bland det mest vidriga man kan föreställa sig. Det finns folk inom organisationen som ser till att barn räddas från den misären, och de får man så klart backa upp på alla sätt som går. I dagsläget driver LoveNepal sju hem med upp emot 80 anställda i Nepal.

ANNONS

Det är andra året i rad som ni arrangerar detta. Förra året lyckades ni samla artister som Cleo, Anton Kristiansson, Vic Vem och Mash Up International och i år kommer bland andra Leslie Tay, Maxida Märak och Stina Velocette. Varför tror du att så många vill engagera sig?

- Jag tror att många egentligen alltid är pepp på att bidra, mer att man väntar in ett tillfälle. Ändamålet gör väl sitt också, och Pustervik en grym arena att spela på. Det är oavsett grymt kul att normalt sätt väldigt upptagna artister, dj:s och företag ställer upp. All cred till dem.

Vad kommer ditt eget engagemang ifrån?

- Viktor tog initiativet till förra årets fest. Därefter bestämde vi oss för att göra det minst en gång om året. Vi jobbar båda med musik och event och det känns kul att kunna nyttja det till förmån för något bra.

Fakta: Pusterviks stora insamlingsfest

  1. Leslie Tay, Maxida Märak, Stina Velocette, Rough lynx feat. Essa Cham och Slim Prince och Smokey Rox spelar live.
  2. Assia_Trestreck,Småbiran,DJ Finest,Rudeboi Soundsystem,Axxel Axxionpack,Stina Grape & Arbresha,Tia,Klubb Daze,JayStarSeven ochModVo bakom skivspelarna.
  3. Pustervik, torsdag 27 okt, kl.21-02,18 år och150 kr(eller mer) i entré.
  4. Alla artister, djs etc ställer upp gratis. Entrén går oavkortat till LoveNepal och deras kamp mot barnsexhandel.
ANNONS