Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Därför är tandimplantat den bästa lösningen

En tandimplantatbehandling är en bra metod för att ersätta förlorade eller skadade tänder. Det är en behandling som blir allt mer populär, och resultaten är livslånga. Många tandimplantatpatienter upplever dessutom en förbättrad livskvalitet.

Personer som har förlorat eller skadat sina tänder funderar ofta på möjligheter till ett friskt och hållbart leende. Tandimplantat är en livslång lösning som har hjälpt många patienter till ett lyckligare liv och en nytänd självkänsla. Det finns en del andra alternativ för att ersätta förlorade tänder, men jämfört med exempelvis proteser är tandimplantat en lösning där du slipper oro för att de ska ramla ur när du till exempel äter.

Fungerar som dina vanliga tänder

En tandkrona eller bro förankrad med en implantatskruv både känns och verkar som dina egna tänder. Skruven i tandimplantat fungerar som tändernas rötter och växer samman med käkbenet. Du som väljer att genomgå en tandimplantatbehandling kommer att uppleva stora skillnader mellan tiden innan och efter tandimplantatbehandlingen. Ett tandimplantat stöttar också de angränsande tänderna då de annars riskerar att tappa ställningen i munnen eftersom de angränsar till gluggen.

Minskar social oro

De flesta tandimplantatpatienter känner trygghet i en fast lösning. Många av dem har haft lösa proteser innan och har levt med en försämrad tuggförmåga. Det är en oro de slipper efter att ha genomgått en tandimplantatbehandling. Resultatet av en tandimplantatbehandling ser dessutom mer naturligt ut än en protes och det går inte att avgöra på utseendet om dina tänder är vanliga tänder eller ersatta med tandimplantat.

Många med tandimplantat upplever också förbättrad tal- och smakförmåga.

Livslång hållbarhet

Du som bedöms vara en lämplig tandimplantatpatient har alla förutsättningar för att leva med tandimplantat resten av ditt liv. Vänd dig till en seriös aktör som gör en noggrann undersökning, en grundlig förbehandling och erbjuder gedigna garantier för att säkerställa en lyckad behandling.

Öppet hus för tandimplantat

Lider du av dina förlorade eller skadade tänder? Just nu håller Aqua Dental kostnadsfria öppna hus för dig som funderar på om tandimplantat är rätt lösning för dig. Antal platser är begränsade så passa på att boka din plats redan nu .