Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Chokladpopcorn med kardemumma

Barnsligt goda är dessa kardmummadoftande chokladpopcorn men kom ihåg att inte snåla med saltet på popcornen!

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Tips! Vill du göra en snabbversion av godiset kan du breda ut allt på bakplåtspapper i stället för att använda formar. Låt stelna och bryt sedan i bitar.

45 st

ca 10 minuter + tid för att stelna

200 g smält mjölkchoklad

4–5 dl poppade, saltade popcorn

1,5 tsk nymalen kardemumma

småkaksformar

Ställ ut formarna på plåt eller bricka. Rör ner 1 tsk av kardemumman i chokladen. Vänd ner popcornen och vänd runt tills de är täckta av choklad. Fyll formarna med blandningen och toppa med resten av den malda kardemumman. Låt stelna.