Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Carrasco sänkte Bayern München med kliniskt avslut

Estadio Vicente Calderón kokade som vanligt. Och Atlético Madrid vann inför hemmapubliken, som vanligt. Yannick Ferreira Carrasco avgjorde tungviktsfajten mot Bayern München med matchens enda mål.

Belgaren Carrasco sprintade loss i den 35:e minuten, och skickade in 1–0 via Manuel Neuers vänstra stolpe. Ett klinisk avslut.

Matchen på Vicente Calderón var ruskigt intensiv. Bayern München hade mycket boll, men hittade sällan några luckor i hemmalagets defensiv. När gästerna lyckades komma till avslut visade Jan Oblak att han är en av världens bästa målvakter. Räddningen på Thomas Müllers volley i den första halvleken var mästerlig.

Diego Simeones lag låg rätt och väntade på att gästerna skulle göra ett misstag. Och när det randiga hemmalaget fick chansen att ställa om gick det snabbt. Carrasco var bra. Fernando Torres jobbade hårt och Antoine Griezmann blixtrade till med sin fina teknik.

I slutet av matchen fick Griezmann chansen från elvameterspunkten, men fransmannen skickade upp bollen i ribban. Carrascos fullträff blev matchens enda.

Förlusten var Bayern Münchens fjärde raka på spansk mark.