Elev slängde stol på lärare – som fick spricka i foten

En skola i Borås kommun anmäler sig själv till Arbetsmiljöverket efter en incident. En elev på skolan ska ha kastat en stol på en lärare – som fick en spricka i foten.

ANNONS

Det var i början av juni som händelsen utspelade sig på en skola i Borås. En elev ska ha blivit arg och våldsam och ska ha kastat en stol på läraren som fick en spricka i foten.

Nu anmäls händelsen till Arbetsmiljöverket.

LÄS MER:Här är Borås bästa förskola 2023 – enligt föräldrarna

LÄS MER:Alicia hittade donator på nätet – nu har dottern minst 60 halvsyskon i Sverige

LÄS MER:Elev gick till attack mot personal – med sax från syslöjden

Upptäck mer från GP i Borås!

Under fliken ”Borås” på gp.se och i appen hittar du alla nyheter från vår redaktion i Borås – samlade på ett ställe. Klicka HÄR för att komma direkt till sajten.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS