Blåvitts storstjärna skadad – vred sig i smärtor

Blåvitts skadeproblem fortsätter. Drygt 25 minuter in i kvällen match mot Örebro på Gamla Ullevi tvingades lagets storstjärna Sören Rieks utgå efter en stämpling på knäet.

ANNONS
|

Sören Rikes är en av många Blåvitt-spelare somhar haft en skadefylld säsong. Och i kvällenshemmamatchmot Örebro SK på Gamla Ullevi var oturen framme igen närden danske storstjärnan skadades.

Rieks, som återigen inledde på topp tillsammans med Elias Omarsson, satsade i en duell med Astrit Ajdarevic. ÖSK-anfallaren bjöd på en snurrfint, men i samband med aktionen lyckades han också stämpla en glidtacklande Rieks på knäet. 29-åringen skrek ut sin smärta och blev länge liggande innan han med hjälp av IFK Göteborgs läkarteamkunde hjälpas av planen.

Efter matchen var IFK Göteborgs läkare Jon Karlsson ändå hoppfull om att det inte rör sig om någon allvarligare skada.

ANNONS

– Det är ett djupt sår över knät. Han fick dobben i sig så vi sydde med åtta stygn i pausen, sen är det en rejäl smäll som kommer efter, det är därför han har så ont, säger Karlsson som kommer undersöka Rieks ytterligare under morgondagen.

– Min bedömmning är att det inte är någon allvarligare skada som korsband eller liknande. Vi är hoppfulla. Sen får vi se vad som kan dölja sig när det gäller smärre skador, säger han.

ANNONS