Kulturkrönikaav Frida RosengrenDet är lätt att bli en slav i krogbranschen”För att locka både gäster och personal – i hög konkurrens – krävs i dag bättring.”
Kulturkrönikaav Frida RosengrenTjugoåringarna är äldst på krogenInga är lika bra på att vara vuxna som Generation Z – det är förnedrande.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenMellanrätterna är matvärldens TinderAtt välja allt innebär också att inte riktigt välja någonting – är det dags för kulinarisk monogami?
Kulturkrönikaav Frida RosengrenGöteborg håller på att förvandlas till Lilla Las VegasKrogjättarna verkar utgå från att alla vill fly både Göteborg och verkligheten. Men tyder inte alla dessa konceptkrogar på ett lillebrorskomplex?
Kulturav Frida RosengrenRecension: Sommar i P1 – Jessie SommarströmÅrets kock-vinnaren Jessie Sommarström om den långa resan till toppen.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenDärför kommer Göteborg aldrig få en tvåstjärnig restaurangDen nya generationens krögare har tröttnat på orimliga arbetsvillkor.
Kulturav Frida Rosengren20 nya restauranger som öppnade i Göteborg 2022Under det gångna året har Göteborgs krogkarta fått många nykomlingar.
Kulturav Frida RosengrenJag bröt mot alla regler på Nobelfesten och överlevdeGP:s reporter går på fest, hamnar i en märklig Disney-värld och byter personlighet.
Kulturav Frida RosengrenNobelfesten 2022 – här är allt du behöver vetaGP går igenom: Maten • Musiken • Gästerna • Klädkoden.
Restaurangav Carl Petersson Moberg, Frida RosengrenBästa restaurangerna nära Bokmässan i GöteborgGP tipsar – hit ska du gå när du tröttnat på räkmackan i Gothia Towers.