Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Sport
2019-04-03

Leksand allt närmare SHL

En felträff från Johan Porsbergers klubba innebar 2–1-seger för Leksand mot Mora och tre matchbollar till en plats i SHL. Nu spelar vi nästa match, som om den vore vår sista. Då ska det nog gå bra. Vi har en så härlig krigarkänsla och moral i laget, säger matchvinnaren, som tydligt markerar att han mentalt redan är i Mora för nästa match.
Sport
2019-03-30

Mora väntar på "pudlar" från domarna

Domarparet Peter Almerstedt och Marcus Bojling stod inte högt i kurs bland Moraspelarna efter förlusten mot Leksand med 3–4 i direktkvalet till SHL. Det är numer många "pudlar" av domarna, dagen efter, i tidningarna. Skulle inte bli förvånad om det blir nya pudlar i morgon efter den här matchen, säger Moras tränare Mats Lusth.
Sport
2019-01-31

HV71-tränares raseriutbrott: "Förkastligt"

När slutsignalen gick, och HV71 slagit Mora med 3–2, fick Nicklas Rahm, assisterande tränare i HV71, ett raseriutbrott på Moras Matt Bailey. En av våra toppspelare (Mikko Lehtonen) fick en armbågstackling samtidigt som pucken var 30 meter från dem. Jag vill få bort så mycket huvudtacklingar som möjligt och detta var förkastligt, säger Nicklas Rahm till TT.