Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Att uppgradera bilens elektronik blir lättare och lättare

Med smartphones och allt mer elektronik i våra bilar växer behovet av att bygga ut sin arsenal i det man har med sig ombord.

Elektronik och bilar har hört ihop i många år, och i takt med att teknologin utvecklas kommer det fler och fler innovationer även inom bilindustrin som drar fördel av elektroniken. Exempelvis är många bilar idag utrustade med diverse olika sensorer, men även backkameror som underlättar avsevärt vid parkering. Har du ingen backkamera i din bil, eller behöver uppgradera den på något sätt så har vi ett brett urval av dessa i vår online shop. Dessutom kan du själv uppgradera din bil med parkeringssensorer genom våra smidiga kit som innehåller allt nödvändigt.

Då i princip alla idag använder sig av en smartphone behöver man även kunna montera och förvara den på ett tryggt och säkert sätt under bilkörningen. Du kanske använder din smartphone som en GPS, och då är en mobilhållare till bilen ett utmärkt tillbehör som gör att du på ett säkert och bekvämt sätt kan placera telefonen där du önskar ch på så sätt ha översyn hela tiden. I shoppen hittar du även diverse olika bluetooth tillbehör som gör att du kan prata telefon trådlöst i bilen. Eftersom det idag är förbjudet enligt lag att använda telefonen som vanligt samtidigt som du kör bil så är någon form av headset eller trådlöst bluetooth ett måste i din bil. Så har du inte redan detta installerat i bilen så ta en titt i vårt sortiment, här hittar du garanterat något som passar just dina behov.

Självklart får du inte glömma bort ytterligare ett viktigt tillbehör när det kommer till bilkörning och mobiltelefoner, nämligen billaddare. Genom att koppla in en liten laddare i cigarettuttaget i bilen får du enkelt tillgång till USB-portar som du kan koppla in din laddningskabel till och på så sätt hålla telefonens batteri fulladdat under hela resan. Använder man telefonen som GPS så brukar det ofta dra mycket batteri, då är en telefonladdare din bästa vän i bilen.

Köp reservdelar till din bil på BildelarOnline24