Nyskördat med en twist
Äntligen är det skördetid och efter en lång het sommar kan vi ta hand om det som växt till sig och är som godast precis just nu. Morötter, blomkål, mangold och squash bjuder på höstsmaker som skapar generösa färger på tallriken. Testa några nya recept med nordafrikansk kryddning och hitta dina favoriter att laga och bjuda på.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
Därefter 50% rabatt i 3 mån., sedan ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.