Så kan tarmen stärka din hjärna
Matens betydelse för hjärnans hälsa väcker allt större intresse. Soki Choi tvekar inte att kalla tarmen för vår andra hjärna. Vad vi äter påverkar oss sannolikt mer än vi hittills anat. Kimchi, en av världens nyttigaste rätter, och den uråldriga tedrycken kombucha är hennes förstahandsval.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.