Recept: Thomas Sjögren bjuder på sommarmat

Med krogar på Smögen och i Fjällbacka är kocken Thomas Sjögren mer än välbekant med vad vi gärna ser på tallriken under semestern. För Göteborgs-Posten presenterar han en meny av råvaror i säsong, som går att kombinera och variera efter humör och innehåll i kylen.
– Det ska inte vara för krångligt, tanken är att alla ska kunna laga rätterna. Dessutom är det lite extra fokus på det gröna, som det verkligen är högsäsong för nu.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.