Mer stress i bamba i Göteborg – men mindre kött och matsvinn
Spaghetti och köttfärssås och panerad fisk ligger i topp på Lillebyskolan. Men de nymodigare knapriga vegetariska minivårrullarna är lika populära. Skolan satsar hårt på att hitta nya vegetariska och klimatsmarta rätter.
– De älskar våra vårrullar, säger köksmästare Susanne Forsberg.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
Därefter 50% rabatt i 3 mån., sedan ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.