Recept: Tre sallader på säsongens grönt
Något krämigt, något krispigt, något sött och något syrligt. Therese Elgquist har hittat en ny favoriträtt under sommaren. Stora fat fylls med grönsaker, tillagade på enkla vis men upplagda med finess. Välj en grönsak i säsong och servera med tillbehör, toppings och ett gott bröd.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.