Nya påsktrenderna: Catering och veganskt
En mångmiljardomsättning, där ägg och godis ger klirr i handlarnas kassa. Men det är inte bara de traditionella livsmedlen vi väljer till påsken. GP har kollat in livsstilstrenderna som påverkar vad vi sätter på bordet – en är att minskad tid och stress öppnar upp för catering till påsk.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.