Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Över en miljon bilvårdsprodukter

Genom att söka i appen hittar man lätt det man söker efter

Nu finns det bästa och billigaste stället att köpa dina reservdelar, bilvårdsprodukter, tillbehör, verktyg m.m till din bil även som en smidig app - autodoc mobil-app. Det är det smidigaste valet för dig som vill ha tillgång till hela vårt breda sortiment på över 1 000 000 artiklar direkt i en app. Inte nog med att du hittar hela vårt breda sortiment där, du kommer även hitta de allra bästa priserna där tack vare vår prisgaranti. Det innebär att det finns ingen anledning för dig att leta efter produkter hos någon annan, vi kommer garanterat kunna hjälpa dig med allt du behöver, och då även till det lägsta priset.

Eftersom vi dessutom väldigt ofta kör kampanjer så finns det många tillfällen då du kan göra ännu mer fördelaktiga inköp. Så besök appen ofta för att setill att du altid håller dig informerad om det allra senaste. Skulle di behöva hjälp med något specifikt, eller har någon fråga så finns givetvis vår kunniga kundtjänst tillgängliga direkt i appen för att hjälpa dig med det du behöver. Genom den smidiga chatten ställer du bara frågor om allt du behöver hjälp med och de kommer gladeligen att svara dig omgående med rekommendationer, tips och råd samt information om aktuella kampanjer.

Det smidiga söksystemet i appen gör det enklare än någonsin tidigare att hitta just de produkterna som du är på jakt efter. Skulle du dessutom hitta något du är sugen på men inte vill köpa direkt - inga problem, lägg bara till det i din önskelista i appen och så finns det sparat där tills ditt nästa besök eller när du känner dug redo att gå vidare med din beställning. Med hela 15 olika betalningsmetoder kommer det garanterat finns något sätt som passar dig perfekt när det kommer till betalningen. Vi vill göra dina inköp så smidiga och effektiva som möjligt!
 
Läs mer på denna webbplats