Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Öis förlänger med sin målspruta

Öis målspruta William Atashkadeh har förlängt med klubben. – Det är fantastiskt roligt att han trivs så bra i Öis, säger klubbdirektören Pierre Edström.

William Atashkadeh kom från Örebro SK till Öis inför den här säsongen.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Skador och uteblivet spel i Örebro har gett den 23-årige göteborgaren perspektiv och funderingar på annat än fotboll, men med framgångarna i rödblått har glädjen till fotbollen återkommit.

– Han känner att detta är rätt väg för honom. Det är fantastiskt roligt att han trivs så bra i Öis och extra kul är det att vi hittar framgångarna tillsammans, säger Pierre Edström.

Atashkadeh, vars moderklubb är Azalea BK, har gjort 13 mål hittills i den rödblå tröjan. I ett pressmeddelande kommenterar anfallaren förlängningen.

– Jag trivs väldigt bra i Öis och det känns mycket bra att vara en del av Öis i jakten på fortsatt framgång.

William Atashkadeh förlängda kontrakt sträcker sig över säsongen 2017.

Öis huserar för närvarande på kvalplats i division 1 södra. Upp till ledande Trelleborg är det elva poäng och ner till Öster på tredjeplatsen är det fem. Direktplatsen har Öis gett upp.

– Vi viktigaste är att vi fokuserar på vår egen prestation men visst påverkas vi av vår omgivning. Vi ligger i toppen där vi ska ligga. Det är bara att gratta Trelleborg till en fantastisk säsong, men vi ska knipa andrpaltsen och vi ska ta chansen. Vi ska vinna kvalet, avslutar Pierre Edström.