Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
BB160327JM031

Zlatans nya utspel: Kanske slutar redan i sommar

Zlatan Ibrahimovic börjar se slutet på sin karriär– EM och OS kan bli hans sista framträdande.– Det kanske blir så att jag slutar i sommar, säger han till Fotbollskanalen.

Den svenske superstjärnan har flera gånger berättat att han kommer att lämna PSG till sommaren då hans kontrakt går ut. Mängder med klubbar jagar nu hans namnteckning på ett kontrakt.

– Det finns ett intresse. Yes, det kan jag bekräfta. Sedan får vi se var det leder. När alla korten är på borden ska jag gå igenom för att se var jag vill. Det är som ett äktenskap. Det är två parter som ska vilja det lika mycket. Inte bara den ena, eller den andra. Båda ska vilja lika mycket, sa Zlatan på en presskonferens.

I en exklusiv intervju med Fotbollskanalen öppnar Zlatan helt plötsligt för att avsluta sin karriär – redan i sommar.

– Det kanske händer att jag slutar. Det är ingen som tänkt på det. Det är ingen som tänkt på att jag för några år sedan sa att jag skulle sluta på topp, precis som ingen annan gjort. Men framtiden är skriven, det kan jag lova dig, säger Ibrahimovic i intervjun.

– Allt kan hända. Det bästa är att lämna toppfotbollen när jag väl är på topp. Jag kommer inte spela på högsta nivån och trappa ner där på grund av den karriären jag gjort, det är inte jag. Folk kommer komma ihåg en för det sista man gjort och tro mig, de ska komma ihåg vad jag gjort in i det sista.

Mest läst