Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Namnlös

Zlatan om fajten med bjässen: Kommer behöva turen

På galan Les Enfoirés mötte Zlatan rugbystjärnan Sébastien Chabal i boxning. Nu har profilernas ord inför fajten kommit ut. – Jag kommer behöva ha turen på in sida, ska Zlatan ha sagt inför fajten.

Den franske välgörenhetsgalan Les Enfoirés fick detta år besök av Zlatan Ibrahimovic. Samtidigt som PSG-stjärnan fick se artister samla in pengar till fattiga och hemlösa Belgien, Frankrike och Tyskland pågick Idrottsgalan, utan Zlatans närvaro i Göteborg. Under galakvällen spreds bilder på sociala medier på Zlatan i boxningskläder. Svensken poserade med franske rugbystjärnan Sébastien Chabal.

Ibrahimovic och Chabal möttes i en uppvisningsmatch i boxning under galan. Nu har den franska tv-kanalen Télefoot släppt ett kortare videoklipp där profilernas ord om fajten kommer ut.

Inför matchen, som var slut på bara några sekunder, ska Zlatan, enligt Sportbladet, ha sagt:

– Jag kommer behöva ha turen på min sida.

Chabal, som väger hela 113–kilo, ska dock ha fått svenskens nerver att lugna sig genom att gå igenom hur fajten skulle gå till.

– Jag slår första slaget, sen slår du mig, så ramlar jag, säger han.

Det var också så det blev i ringen. Zlatan Ibrahimovic "sänkte" Chabal som föll pladask mot golvet.

Efter showen hyllade "Ibra" galans syfte.

– Jag gillar verkligen den här typen av arrangemang, som har som syfte att samla in pengar för barn i nöd. Det är fantastiskt. Tack för att jag fick komma, säger han till publiken.

Mest läst