Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Spain Soccer Champions League
Zlatan Ibrahimovic i duell med Barcelonas Pedro i Champions Leaguematchen senast.

Zlatan jagar dubbeln

Zlatan Ibrahimovic är på väg mot sin tionde ligatitel på tolv år med sitt sjätte lag. Men han har bara en cuptitel. Med Paris SG har han chans till den andra dubbeln under sin långa fotbollskarriär.

Efter uttåget ur Champions League och den knappa förlusten mot Barcelona har Paris Saint-Germain och Zlatan Ibrahimovic siktet inställt på nationella titlar. Med en ledning på nio poäng med sex omgångar kvar är ligan på god väg att vinnas och i franska cupen är Paris Saint-Germain framme i kvartsfinal.

För motståndet på onsdagen står Evian, som ligger farligt nära nedflyttningsstrecket i ligan.

-Cupen betyder verkligen mycket för oss, försäkrar PSG:s landslagsmittfältare Blaise Matuidi på klubbens hemsida inför matchen i Annecy. -Nu kan vi satsa allt på att gå hela vägen.

För Zlatan Ibrahimovic skulle en fransk dubbel bli plåster på såren i hans hittills fruktlösa jakt på en Champions League-titel.

En enda gång har svensken vunnit en nationell dubbel, ligan och cupen, och det var under hans första säsong med Ajax våren 2002.

Några fler cuptitlar har det inte blivit. De enda ligatitelmissarna kom 2003, under hans andra säsong i Ajax, och 2012, då han spelade i AC Milan.

Mest läst