Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
collagehadjasd

"Zlatan förstörde min karriär"

Ryan Shawcross har gjort ett framträdande i den engelska landslagsdressen – i invigningsmatchen av Friends arena, mot en Zlatan Ibrahimovic i högform. – Zlatan förstörde min karriär, säger Shawcross till The Telegraph.

Med 16 minuter kvar av vänskapsmatchen mellan Sverige och England på Friends arena i november 2012 gjorde Ryan Shawcross debut i det engelska landslaget. Men det blev inget roligt jubileum för Stokeförsvaren.

Efter hans inhopp satte Zlatan Ibrahimovic, som redan gjort ett mål i matchen, ytterligare två fullträffar innan han avslutade en magisk afton med en cykelspark från 30 meter.

– Min familj skämtar ofta med mig om det - att mina tio landslagsminuter blev förstörda av en enda man. De säger hela tiden att Zlatan förstörde min karriär. Jag fick en chans och jag tror inte att många hade lyckats stoppat honom, säger Shawcross till The Telegraph.

Sedan dess har det inte blivit några flera framträdanden i landslaget för 28-åringen.

- Jag har spelat väldigt bra de senaste tre eller fyra åren, men jag ser inte ut att bli uttagen ändå. Det kommer troligtvis inte förändras i framtiden, om inte England byter förbundskapten, säger han.

Mest läst