Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
BB160119BB932

Zlatan: Enligt engelsmännen är man inte bra nog

Inför supermötet i Champions League mellan Chelsea och PSG tar Zlatan upp sin relation med England.– Enligt engelsmännen är man inte bra nog, säger han till Times of India.

PSG mot Chelsea. Ett riktigt supermöte i Champions League men för Zlatan Ibrahimovic blir det ett tråkigare möte sedan José Mourinho fått sparken efter Chelseas kräftgång.

– Jag tror att alla kommer sakna Mourinho. Men jag tror att han kommer vara tillbaka snart inom fotbollen. Jag blev förvånad när han fick sparken, allting beror på resultat och det är den värsta delen av fotbollen, säger Zlatan till Times of India.

– När du inte gör bra i från dig blir du straffad, men det är värre för tränarna än för spelarna. Vi blir i alla fall inte sparkade, säger Zlatan till Times.

Många supportrar i England har drömt om att få se Zlatan i Premier League innan karriären är över. Hans kontrakt som går ut i sommar öppnar för en sista flytt inom Europa men Zlatans relation med engelsmännen har länge varit frostig.

– Enligt engelsmännen är man inte bra nog om man inte gjort mål mot dem. Nu är jag tydligen bra nog eftersom jag gjorde mål mot England, säger Zlatan och syftar på sina fyra mål mot England.

Mest läst