Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
taeafbe7

Zlatan efter nya succén: En vanlig dag på jobbet

Zlatan Ibrahimovic var kung på plan mellan PSG och Chelsea i London. Svensken stod för ett mål och en assist.– En vanlig dag på jobbet, säger han till Viasat.

PSG slog Chelsea i returen under onsdagskvällen med 2-1 och avancerade vidare till kvartsfinalen efter 4-2 totalt. Den där drömmen för Zlatan Ibrahimovic om en viss Champions League lever vidare ett tag till.

– Vi ska bara fortsätta kämpa och utvecklas. Det här projektet startade för tre och ett halvt år sedan. Nu gäller det bara att fortsätta. Vi får ta en match i taget och se vilka vi får i kvartsfinalen, säger Zlatan till Viasat.

Men Chelsea hade lägen när matchen stod och vägde och var bara ett mål ifrån att ta matchen till förlängning. Då dök Zlatan upp och grusade engelsmännens drömmar efter ett fint inspel av Angel Di Maria.

– En vanlig dag på jobbet, säger Zlatan.

Den svenske superstjärnans framtid i PSG har varit den stora snackisen i fotbollseuropa med nya rykten varje dag om storklubbar i England, Italien och MLS som ska rycka i Zlatan.

– Han är fantastisk, magisk, fenomenal. Jag ska diskutera hans framtid med hans agent och med Zlatan. Vad som sägs där är konfidentiellt mellan oss, säger PSG-presidenten Nasser Al-Khelaifi till Viasat.

Zlatan var dock inte ende svensk att avancera vidare i Champions League. Den nya svensktalangen Victor Nilsson-Lindelöf fick chansen på nytt i mittlåset för Benfica och stod för en stabil insats när den portugisiska storklubben slog ut ryska Zenith med 3-1 totalt. Nilsson-Lindelöf som även borde vara högaktuell för en plats i Erik Hamréns landslag inom kort.

Mest läst